FysioFitness

In het gezondheidscentrum bevindt zich op de eerste verdieping een fitness-afdeling met een breed scala aan apparatuur en ruimte voor gymnastiek en oefeningen. Met behulp van fiets- en roei-ergometers, step-apparatuur en een professionele loopband kunt u aan uw conditie werken. Ook voor het verbeteren van de kracht van de grote spiergroepen zijn er toestellen aanwezig. FysioFitness bij het gezondheidscentrum Ter Aar richt zich op deelnemers voor wie de normale sportschool een stap te ver is. Wij willen de deelnemers graag stimuleren om meer te bewegen, maar ook laten zien dat bewegen leuk en ook belangrijk is. Daarnaast is het sociale aspect belangrijk en is er aan het einde van de training tijd voor een kopje koffie of thee.


Begeleiding

De begeleiding is in handen van een fysiotherapeut. Hierdoor kunnen wij op een professionele wijze mensen met een medisch verleden, zoals hartpatiënten begeleiden. Voor iedere deelnemer aan de fysiofitness wordt er een individueel trainingsprogramma samengesteld.


Intake

Voordat u zelfstandig kunt trainen, vindt er een intake plaats. Naast het vastleggen van persoonlijke gegevens, kijken we naar uw medisch verleden en vragen we naar uw doelstellingen die u met de training wilt behalen. Ook worden er testen afgenomen om uw uithoudingsvermogen en kracht te testen.
Vrije fitness is alleen toegestaan na een intake-test.
Voor een afspraak kunt u het contact formulier invullen of bellen met 0172-603195.

fysiofitness

FysioFitness Nieuws

  • De nieuwe website is gelanceerd!
    Na lange tijd is het eindelijk zover, de nieuwe website is gelanceerd. Nadat Fysiotherapie Gezondheidscentrum Ter Aar in 2006 één van de eerste praktijken was met […]

Online aanmelden fysiofitness


Via het onderstaande formulier kunt u zich online aanmelden voor een intake voor fysiofitnessWij zijn genoodzaakt om afspraken die niet 24 uur van te voren worden gewijzigd in rekening te brengen.


Wij zijn genoodzaakt om afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd in rekening te brengen.

AFSPRAAK MAKEN