Nieuwe beginnersgroep hardlooptraining start op 21 maart 2019!
Hardlopen / Rennen

Hardlopen is de manier om je conditie op te bouwen, in conditie te blijven, af te vallen, te ontstressen en nog veel meer! 1001 redenen zijn er te verzinnen met als oplossing: ga hardlopen!

Nieuwe beginnersgroep

Op donderdag 21 maart 2019 start een nieuwe beginnersgroep . De aanvang is om 20.45 uur trainingsduur is 1 uur. Verzamelpunt is natuurlijk het Gezondheidscentrum Ter Aar. Kosten van deze hardlooptraining zijn 100 euro voor de duur van 3 maanden.
Als deelnemer kunt u een trainingsprogramma volgen, onder leiding van Cora Broer. Doelstelling van de hardlooptraining is om aan het eind van deze 3 maanden tenminste 30 minuten achtereen te kunnen hardlopen. Het ultieme doel van de hardlooptraining is deelname aan een (regionaal) hardloopevenement.
Eenmaal per week is er een training in groepsverband. Om de gestelde doelstelling van de hardlooptraining te behalen wordt aangeraden om ook op eigen gelegenheid te trainen, eenmaal per week.
Het sociale aspect speelt een belangrijke rol in de hardlooptraining. Samen met de andere deelnemers werkt u aan uw eigen doelstellingen en u steunt de andere deelnemers in het behalen van elkaars doelstellingen. En daarbij is het ook nog een gezellig samenzijn: u beweegt samen en u leert nieuwe mensen kennen.
Na 4 weken wordt bij elke deelnemer een conditietest afgenomen. Dit is een eerste meetpunt om te evalueren of uw conditie verbetert. Deze conditietest wordt herhaald aan het eind van het looptraining. Op deze manier kan elke deelnemer zijn vooruitgang op de voet volgen.
Als onderdeel van de hardlooptraining krijgt u advies over goede hardloopkleding, schoenen, de juiste voeding, blessures, enzovoort. Na deze hardlooptraining heeft u niet alleen aan uw conditie en looptechniek gewerkt, ook bent u op de hoogte van allerlei praktische zaken die met hardlopen te maken hebben.

Gevorderden

Na beëindiging van de hardloopcursus beginners kunt u er voor kiezen om over te stappen naar de hardloopgroep gevorderden, om in groepsverband je doelstellingen te bewaken en wellicht nog verder uit te bouwen.

Geïnteresseerd?

Bel dan naar Cora Broer, telefoonnummer 06 247 242 65 of stuur een mailtje naar sporten@gezondheidscentrum-teraar.nl. Meer informatie kunt u hier vinden

AFSPRAAK MAKEN
shares